BLI MED GUTS PÅ SUMMERCAMP

Har du i år gått enten 8.klasse, 9.klasse eller 10.klasse så er dette leiren for deg!

Gjerpen kirke har ett samarbeid med Acta Normisjon om å sende ungdommer på leir.

Lars Frønes som er ungdomsarbeider i Gjerpen kirke og leder for ungdomsklubben i Guts Gjerpen blir med som leder på hele leiren.

Her er vi på leir en hel uke på Oksøya med gøye aktiviteter, ungdomsmøter og masse sosialt!

Her blir det utekino, cafébar med quiz, båtliv, grilling, strandliv, bading og mye mer.

Pris: 1090,- kr

MELD DEG PÅ HER

Vi har fått holdt av ett begrenset antall plasser for Gjerpen til leiren, så meld deg på fort.

Påmeldingsfrist er 30.mai!

På grunn av usikkerheten rundt koronasituasjonen, vil det kunne skje endringer på kort varsel og vil bli kunngjort på nettsiden. Om antall deltagere må reduseres etter påmelding har startet, vil de første som meldte seg på få plass på leiren. Vi gir full refusjon hvis det blir avlysninger.

Vi gleder oss masse og håper du vil være med

på leir i sommer.

Lars Frønes, ungdomsarbeider i

Gjerpen kirke