Petrus i farta

Nå nærmer det seg jul!

Kanskje er du førsteklassing og har fått et brev fra oss i Gjerpen menighet der det står at du kan gå inn på denne sida og bli med Petrus på juleeventyr? Enten du er førsteklassing eller ikke, skal du selvfølgelig få høre denne spennende historien!

Klikk deg inn HER, så skal du få høre

Også blir vi veldig glade for å få tegninger fra dere førsteklassinger som fikk brev fra oss nå i starten av adventstiden! Lever den på kirkekontoret på Gjerpen eller send bilde av den på mail ( larspetter.frones@skien.kommune.no) eller på melding (97012543) Husk fullt navn og adresse bak på tegningen eller vedlagt i mail eller melding.

Alle som sender inn tegningen tilbake til Petrus vil få en liten julehilsen fra oss.

Sender du inn før onsdag 18.desember, vil også tegningen din (uten navn) legges ut på vår Facebook-side.