Stilling ledig

Stilling ledig! Ungdomsarbeider i Gjerpen!

Ungdomsarbeiderstilling i Gjerpen menighet, 50 % stilling –

Ett-årig prosjektstilling med mulighet for forlengelse.

Gjerpen menighet, Skien prosti, søker en engasjert medarbeider til spennende og voksende ungdomsarbeid. Ungdomsarbeideren vil jobbe tett sammen med prest (som har hovedansvaret for konfirmantene) og trosopplærerne i menigheten. Gjerpen menighet har stort potensial. Tallet på barn og ungdom som har søkt til Gjerpen kirke, har økt betraktelig de siste årene. Sneltvedt Gospelkids (7- 13år) har doblet medlemstallet sitt bare det siste året, og i vår konfirmerte vi 104 ungdommer.

Vi har en forholdsvis ny ungdomsklubb (2 år) som samler unge, primært konfirmanter, annenhver fredagskveld. Vi har også drevet ledertrening i 2 år. Dette arbeidet ønsker vi at ungdomsarbeideren skal utvikle og ta ansvar for.

Vi ønsker at ungdomsarbeideren skal jobbe kontaktsøkende og bygge relasjoner til ungdom i menigheten, f.eks gjennom klubb og ledertrening.

Ungdomsarbeideren vil ha hovedansvar for det kontinuerlige ungdomsarbeidet. I tillegg tenker vi at ungdomsarbeidet på sikt bør inneholde smågrupper etter søkers interesser og kvalifikasjoner og noe konfirmantarbeid.

Arbeidsoppgaver:

• Hovedansvarlig for det kontinuerlige ungdomsarbeidet i menigheten. Klubb og ledertrening.
  • Bygge relasjoner til ungdommene.
  • Jobbe med å utruste ungdomsledere gjennom ledertrening og smågrupper.
  • Samarbeide og delta i stabsfellesskapet.
  • Ansvar for informasjon om ungdomsarbeidet via facebook, twitter o.l.

Mye av arbeidet vil bli på ettermiddag/kveld.

Kvalifikasjoner:

• Kan tenke kreativt.
  • Har relevant utdanning og/ eller erfaring fra arbeid med ungdom.
  • Er fleksibel, målrettet, initiativrik og kontaktskapende.
  • Har gode evner til teamarbeid.
  • Må kunne ta ansvar og jobbe selvstendig.
  • Har et ønske om å arbeide i kirken.

Vi tilbyr:

• Varierte og meningsfylte arbeidsoppgaver.
  • Godt kollegafellesskap.
  • Lønns- og arbeidsforhold etter gjeldende avtaler.
  • Stillingen har mye fleksibel arbeidstid og kan kombineres med f.eks. deltidsstudier   eller fjernstudier på høyskole/ universitet.

Søker må være medlem av Den norske kirke. Politiattest må fremvises.

Spørsmål om stillingen kan stilles til

prest Ida K. Rød tlf. 95930171

menighetsrådsleder Bjørg Olsen tlf 99462189.

Søknad med CV og kopi av attester og vitnemål sendes:

Gjerpen menighet,

Adr. Kirkevergen, Postboks 350, 3701 Skien