Informasjon fra foreldremøte

VIKTIG INFORMASJON FRA FORELDREMØTE

Informasjon fra foreldremøte!

1.

Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. Alle konfirmanter går med bøsse og samler inn penger til KN.

Feil dato i programmet. Datoen for fasteaksjonen er tirsdag 20.mars. kl. 16.30-19.00

Alle konfirmantene møter i menighetshuset, så mange som mulig med bil slik at det blir lettere og komme seg rundt og nå flere hus. Det blir lett servering på menighetshuset med pølser og kake til de som går med bøsser/kjører bil.

2.

Good Friday! Konfirmantene møter i fritidsparken kl.17.30. Kvelden er ferdig kl.22.30.

De som skal være med å spille fotball i cupen, må ta med fotballtøy.

Vi trenger 6 voksenledere til denne kvelden. Vi trenger 3 vakter fra 18.45-20.35, og vi trenger 3 vakter fra 21.30-23.00

Her er det første mann til mølla. Vi må ha folk! Send meg en sms på 95930171 med navn og tidspunkt du kan stille som vakt.

3. Konfirmansjonsdagen

Alle må sjekke hvilken dag og klokkeslett de skal konfirmeres. Dette ligger på gjerpenkirke.no, under ung/konfirmant og videre til "tidspunkt for konfirmasjon".

Det er ikke noen restriksjoner på hvor mange man kan ha med seg i kirken på konf.dagen, men vi er mange konfirmanter og det kommer til å bli fullt. Så det er lurt å være tidlig ute denne dagen. Konfirmasjonsgudstjenesten varer ca 1,5 timer.

4.

LEIR.

Vi trenger 5 voksenledere på leir. Vi har allerede fått 2. Send meg sms 95930171 med navn hvis du er interessert i å være med. Uten voksenledere blir det ikke leir.

Legger ved leirbrev her!

Konfirmantleir 2018

I år reiser vi på konfirmantleir med konfirmanter fra fire menigheter. Gjerpen, Borgestad, Skien og Siljan. Det tror vi blir spennende, og det gir oss alle en flott mulighet til å bli kjent med nye mennesker.

Tidspunkt for leiren: 16-18.mars 2018.

Sted: Vegårtun (Adresse: Vegårtunveien 40, 4985 Vegårshei)

Oppmøte:

Alle konfirmanter møter 17.00 på Gjerpen menighetshus med avreise i felles busser.

Hjemreise: Fra Vegårtun søndag kl. 13.30 i buss. Ankomst Gjepen menighetshus ca. kl. 15.00.

Totalt vil det være ca. 190 konfirmanter, 18 miniledere, og ca. 15 voksenledere.

Hovedledere på leir:

Ida Krogstad Rød. Mob: 95930171. E-post: Ida.Krogstad.Rod@skien.kommune.no

Agathe Bergem-Tinnan. Mob: 47661868. E-post: Agathe.bergem-tinnan@skien.kommune.no

Anna Erika Myrvold. Mob: 47068792. E-post: AnnaErika.Myrvold@skien.kommune.no

Laurie Kjernald. Mob: 48504001. E-post: Laurie.Kjernald@skien.kommune.no

Christer Rahm

Øystein Aronsen

_______________________

Takk til alle dere som har satt dere opp til å baker kake, og dere som blir med som voksenledere. Oppgaver for dere på leir blir å være del av miljøet, være nattvakter og ellers bli satt inn som hjelpeledere på grupper. Fordeling av oppgavene gjør vi når vi kommer på leir.

Målet med leiren er å samles i et uformelt miljø til sosialt fellesskap, mye moro, naturopplevelser og undervisning/gudstjeneste. Kort sagt en tur der vi blir bedre kjent med hverandre og lære mer om Gud og troen.

I hovedsak inneholder leiren kvelds- og morgensamlinger, undervisning og besøk fra Marita stiftelsen som skal snakke om rus og valg, og Kirkens nødhjelp på lørdag og gudstjeneste på søndag. Det blir underholdning og moro, og lørdag formiddag blir det uteaktiviteter. Detaljert program for leiren blir hengt opp når vi kommer fram.

Om det er noe vi burde vite om deg/din konfirmant (sykdom, utrygghet m.m.), så la oss få vite om det. Er det noen som ikke har gitt meg beskjed om at de ikke kan eller ønsker å være med på leir, så gi beskjed så snart som mulig.

TA MED:

• Gode vinterklær
  • Sovepose/laken/pute
  • Innesko/tøfler/raggsokker
  • Toalettsaker
  • Bibel
  • Skrivesaker
  • Lommelykt
  • Det vil bli kiosksalg, så ta gjerne med noen småpenger. Max 200 kr.
  • Massevis av godt humørJ

Det er ikke lov å ta med seg musikkspillere med høyttalere på leiren. Konfirmantene har vanligvis mobiltelefon på hele tiden, men vi kommer til å be konfirmantene om å legge fra seg telefonene der de sover. Regn derfor ikke med å kunne treffe konfirmanten deres på mobiltelefon til alle tider.

Og bare for ordens skyld: Alle former for rusmiddel er selvsagt forbudt, og brudd på regelen fører til hjemsending umiddelbart. Energidrikker er heller ikke lov å ta med.

Dette blir fint. Vi ser fram til å reise på leir med konfirmantene og de av dere som skal være ledere!

Ta kontakt med en av hovedlederne dersom noe skulle være uklart!

Med vennlig hilsen Ida, Agathe, Anna Erika, Laurie, Christer og Øystein