Informasjon for konfirmantforeldre

Informasjon til foreldre!

Vi er så glad for at deres barn ønsker å stå til konfirmasjon i Gjerpen kirke. Dette er en stor begivenhet og vi håper at dette året vil sitte som et godt minne hos konfirmantene.

Vi ønsker å gjøre dette året så bra som mulig gjennom undervisning, konserter, mat, leir, latter, spørsmål og møte med Gud.

For at dette året skal bli så bra som vi ønsker så trenger vi både hjelp og deltakelse fra dere foreldre.

Noen arrangementer blir satt opp spesielt med dere i tankene, og vi håper at dere vil benytte dere av sjansen til å se, høre, delta på noe av det som konfirmanten deres vil være en del av dette året.

Dette ønsker/håper vi at dere foreldre vil delta på:

• Kirkeuka fra 24-31.oktober. Konserter/foredrag/Kafe

Program kommer senere.

• Foredrag med Francois El Safadi om «Foreldrerollen», kvelden rammes inn av musikk. Gjerpen kirke kl. 19.00
  • Gudstjenesten som din konfirmant er med å lager. Ta med familie!
  • Foreldremøte 06.februar 2018 kl.19.00
  • Kjøre din konfirmant på Fasteaksjonen 03.April. 17-19.00
  • At dere alle melder dere til å hjelpe minst en gang dette året når dere får forespørsel om f.eks baking, kjøring, vakt, leir.

Har dere noen spørsmål?

Ring (på dagtid) eller sms

Ida K. Rød, prest.

Ida.krogstad.rod@skien.kommune.no

Betalingspåminnelse!

Har dere ikke betalt for konfirmantåret enda? Husk å gjøre det så fort som mulig!

Veldig viktig å merke betalingen med KONFIRMANTENS NAVN!

1500 kr til konto: 2610 26 06174